JumpXL avond n.a.v. Grote Club Actie

Inschrijving gesloten

Alle leden van Team Coolen die vijftien of meer geincasseerde loten voor de Grote Club Actie hebben verkocht, zullen worden uitgenodigd voor de JumpXL avond.

De opties voor de JumpXL avond zijn:
Zaterdag 18 januari 17.45 uur - 19.45 uur
Zaterdag 25 januari 17.45 uur - 19.45 uur

Binnenkort zullen alle kinderen die in aanmerking komen, worden uitgenodigd in het systeem.

De Grote Club Actie was ook dit jaar dankzij jullie weer een groot succes. Jullie hebben met elkaar € 5.050,- voor Stichting Wedstrijdjudo Team Coolen verdiend. Heel erg bedankt daarvoor!!

Zoals beloofd organiseren wij daarom weer de Jump XL avond(en) om jullie te bedanken voor deze inzet. De avonden zullen worden gehouden op 18 en 25 januari 2020.

Via deze pagina kun je inschrijven zodra je bent uitgenodigd dit te doen. Als het goed is, ontvang je hiervan ook een e-mail op het e-mailadres dat als eerste in je account staat vermeld.

Je kunt op op de website niet zien wanneer je vriendje of vriendinnetje gaat jumpen. Overleg dit eerst voor je inschrijft want je mag maar één datum kiezen bij inschrijving.

De avond bij Jump XL begint om 18.00u. Zorg dus dat je iets eerder dan 18.00 uur aanwezig bent. Dan gaan we eerst een uur springen. Daarna gaan we frietjes eten met een snack erbij. Uiteraard zorgen we ook voor voldoende drinken.

Zorg dat je snel inschrijft want er mogen om veiligheidsredenen maar 50 kinderen per avond springen. Daar kan en mag niet van worden afgeweken. De inschrijving stopt niet bij 50 aanmeldingen maar de eerste 50 deelnemers op een avond zullen worden toegelaten. Zij die zich later hebben aangemeld, zullen worden verwijderd met het verzoek zich aan te melden voor de andere avond.

We zien jullie graag bij Jump XL.

Adres

JumpXL Oisterwijk
Sportlaan 6
5062JK Oisterwijk