Uitreiking band/slip n.a.v. examen

Inschrijven is nog niet mogelijk

Tijdens de training van 12 t/m 18 december worden de slips en banden uitgereikt n.a.v. de technische examens. Heb je het technische examen gehaald, meld je dan snel aan voor de uitreiking van je nieuwe graduatie.
Het is belangrijk dat iedereen zich op tijd aanmeldt zodat alle voorbereidingen op tijd kunnen worden gedaan. Inschrijving is GRATIS t/m 1 december. Meld je aan na 1 december, kost de aanmelding € 5,50.

Van maandag 18 t/m zaterdag 23 november worden de technische examens gehouden in alle jeugdgroepen Judo, Boxing4Kids, Kickboxing4Kids en Krav Maga4Kids.
Indien is deelgenomen aan dit examen en alles was voldoende, wordt de deelnemer door zijn trainer uitgenodigd om zich aan te melden voor het diploma met bijbehorende slip/band.
U kunt zelf een moment en locatie kiezen waarop het u uitkomt om het diploma en slip/band in ontvangst te nemen. Publiek is hierbij van harte welkom.
Houd er rekening mee dat er maar één keer kan worden aangemeld dus kijk goed welk moment u past. Het kan later niet meer worden aangepast.