Judoka's tot 18 jaar naar NK Den Haag
24-06-2022

Op zaterdag 18 juni hebben drie Judoka's van Team Coolen zich geplaatst voor het NK Judo tot 18 jaar. Dit wordt gehouden op 2 juli in Den Haag.
Jelle Verschoor werd derde in de categorie tot 50 kg. Hij verloor in de halve finale van zijn voormalig teamgenoot Siebe Faas die tweede werd. Jelle won daarna de wedstrijd voor de derde plaats waardoor hij een ticket naar het NK in de wacht sleepte.
Cas Bolijn werd kampioen van ons district in de categorie tot 73 kg. Hij won al zijn wedstrijden. Luca Vanblarcum werd kampioen in de categorie van de zwaargewichten.
Team Coolen wenst de Judoka's heel veel succes op het NK in Den Haag op 2 juli.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien

Job en Joep behalen zwarte band Judo
12-06-2022

Op zondag 12 juni hebben Job Toten en Joep Oomens hun zwarte band (1ste DAN) Judo gehaald. Na een maandenlange en intensieve voorbereiding was het moment daar om voor een vierkoppige examencommissie van de Judo Bond Nederland hun vaardigheid te tonen.
Het examen bestond uit drie onderdelen, te weten Kata (vorm), Tachi-waza (staand Judo) en Ne-waza (grond Judo) Beide Judoka's haalden het examen waardoor ze voortaan op de trainingen de "zwarte band" mogen dragen. Dit is zowel voor de Judoka's als voor de club een mooie mijlpaal.
Op 30 oktober zijn er wederom Danexamens. Team Coolen hoopt daar weer een aantal Judoka's op te kunnen voorbereiden.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien

Team Coolen Grote Club Actie Dag 2022
11-06-2022

Op zaterdag 11 juni was Landgoed Sparrenhof in Tilburg het toneel voor de Grote Club Actie Dag 2022. Alle kinderen van Team Coolen die in 2021 15 loten of meer hebben verkocht voor de Grote Club Actie kregen een uitnodiging voor deze leuke dag.
In totaal waren 130 kinderen aangemeld waardoor de dag is verdeeld in een ochtend voor de jongste kinderen en een middagprogramma voor de oudere kinderen. Het was een dagdeel vol leuke spellen, lekker eten/drinken en gezelligheid.
Het was een fantastische dag met geweldig weer waar we nog lang van zullen nagenieten.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien

Meisjes tot 12 jaar derde van Nederland
11-06-2022

Twee weken geleden hebben drie jeugdteams van Team Coolen zich geplaatst voor het NK Teams in Nijmegen. Deze vond plaats op zaterdag 11 juni.
De meisjes tot 12 jaar wisten in Nijmegen in een bloedstollende strijd derde van Nederland te worden. Op hun weg naar goud verloren ze in de halve finale van Hercules uit Echt (Limburg). Daarna moesten ze het voor de derde plaats nog opnemen tegen Bushi Arhnem. Na vier wedstrijden was het 3-1 voor Team Coolen waardoor de derde plaats zeker was. Het meisjesteam bestond uit; Lotte van Dingstee, Floor van den Meerendonk, Sjors Coolen, Puck Coehorst, Suus Veltrop, Kiki van Woensel, Jaimi-Lynn van de Wiel en Faith Jansen.
De jongens tot 12 jaar waren goed op dreef maar konden helaas geen podiumplaats bemachtigen. Hetzelfde geldt voor de jongens tot 15 jaar. Voor beide teams geldt dat er meer in had gezeten. Daar gaan de trainers en Judoka's komend seizoen mee aan de slag zodat we volgend jaar wederom een mooi resultaat kunnen neerzetten.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien

Team Coolen naar NK voor jeugdteams
28-05-2022

Team Coolen heeft zich op 28 mei in Gilze weten te plaatsen voor het NK Jeugdteams wat wordt gehouden op zaterdag 11 juni in Nijmegen. Team Coolen had vier teams aangemeld voor het districtskampioenschap te weten;
1 team meisjes tot 12 jaar
2 teams jongens tot 12 jaar
1 team jongens tot 15 jaar.

In alle categorieën wist Team Coolen zich te plaatsen voor het NK in Nijmegen. De komende weken zullen we proberen om in elke klasse een zo sterk mogelijk team op te stellen zodat we op volle kracht naar Nijmegen kunnen afreizen. De komende twee weken zal hier door de Judoka's en trainers hard aan worden gewerkt.

Trainers en coaches van Team Coolen zijn super trots op alle deelnemers. Jullie hebben onze club vandaag weer goed op de kaart gezet!!

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien

Lentetoernooi JBN Zuid Nederland
28-05-2022

Op zaterdag 28 mei was het Lentetoernooi van de JBN District Zuid Nederland. Van Team Coolen namen 17 Judoka's deel aan dit toernooi. Zij behaalden de volgende resultaten:
Eerste plaats voor: Julian Leduc, Amir Benmostefa, Abe Coolen, Loujain Chemlal, Luuk Rombout, Faith Jansen en Lino Doms
Tweede plaats voor: Roan Nguyen, Nolan van Maanen, Fender van Os, Owen Jansen, Faas Coolen, Sjors Coolen en Puck van der Vloet.
Derde plaats voor: Jelte Brok, Suus Veltrop en Amir Fartasi.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien