Aanpassing trainingen 14-10-2020
13-10-2020

Vanavond tijdens de persconferentie zijn er weer wat maatregelen aangescherpt om het Corona virus beter onder controle te krijgen. Team Coolen zal direct op deze ontwikkelingen inspelen door de trainingen aan te passen voor zover dit noodzakelijk is. Op deze manier gaan we ons best doen om alle leden van Team Coolen toch in de gelegenheid te stellen om gewoon te kunnen blijven trainen.

Concreet houden de maatregelen en gevolgen het volgende in:

Iedereen tot 18 jaar oud heeft geen beperkingen in het onderlinge contact tijdens het sporten. Zij mogen trainen en deelnemen aan onderlinge wedstrijden binnen de eigen club. Belangrijk is wel dat het publiek nog steeds niet wordt toegelaten tijdens trainingen en wedstrijden en dat de kantine gesloten is.
Alle deelnemers jonger dan 18 jaar worden verzocht om te komen trainen in de groep tot 18 jaar. In deze groepen is ruimte voor meer deelnemers tegelijk en bovendien kan in deze groepen worden getraind met “spelcontact”.

Iedereen vanaf 18 jaar kan trainen in een groep van maximaal vier personen op 1,5 meter afstand. We gaan vanaf morgen (woensdag 14-10-2020) een aanpassing maken in het rooster zodat er trainingen worden aangeboden van 30 minuten voor maximaal vier deelnemers vanaf 18 jaar. Voor alle trainingen vanaf 18 jaar geldt dat een conditionele bokszaktraining zal worden verzorgd. De trainers gaan ervoor zorgen dat jullie in een tijdsbestek van 30 minuten niets tekort komen!!
Qua invulling zullen de trainingen voor Boksen, Krav Maga en Grappling veelal overeenkomen. Het maakt dus eigenlijk niet zoveel uit welke training je volgt. Kies gewoon een moment welke je goed uitkomt.

Aanmelden voor de trainingen:
Het blijft verplicht om aan te melden voor de trainingen zodat we vooraf zicht hebben op wie er komt maar zeker ook naderhand kunnen zien wie er op de training geweest is. In alle groepen geldt een maximum aantal deelnemers. Ben je niet aangemeld en is het maximaal aantal deelnemers bereikt, kunnen we je helaas niet toelaten tot de training. Wij dienen ons namelijk aan de regels van de overheid te houden!!
De afgelopen weken zijn verschillende mensen aangesproken op het feit dat ze aanmelden voor een training en vervolgens niet komen opdagen. In een groep met ruimte voor maximaal 4 deelnemers is dit natuurlijk echt niet acceptabel. Tevens wordt een beroep gedaan op eenieder om zorgvuldig om te gaan met het inplannen van trainingen. Er zit geen limiet op het aanmelden voor mensen met een onbeperkt abonnement. We streven er echter naar om iedereen een plaats te kunnen bieden. Zorg dus dat je voor jezelf niet ineens alles vol plant.
Omdat we aanpassingen hebben moeten maken in het rooster, zijn heel veel aanmeldingen vanaf morgen verdwenen. Zorg er dus voor dat je de aanmelding voor deze week (en eventueel alvast volgende week) opnieuw doet.

Indien er behoefte is om in de ochtend nog wat vaker een training te volgen, kan dit natuurlijk altijd nog voor extra mogelijkheden zorgen. Veel mensen worden geacht thuis te werken. In dat geval zou het wellicht fijn zijn om de dag te starten met een work-out van 30 minuten. Bij voldoende animo, kunnen we trachten hiervoor wat extra trainingen op te zetten.

Wedstrijden
De interne competitie voor onze Judoka's kan vooralsnog gewoon doorgaan. We gaan er dus gewoon van uit dat op 31 oktober de eerste wedstrijd van de Judo Cup Brabant gewoon zal plaatsvinden, weliswaar zonder publiek. Hetzelfde geldt voor het Sinterklaastoernooi van 21 november. Ben je hiervoor nog niet aangemeld, doe dit dat z.s.m. via https://teamcoolen.nl/events. Komend weekend sluit de aanmelding voor de Judo Cup Brabant.
Op 19 december staat ons Bokstoernooi gepland. Er is besloten om dit toernooi tot nader orde te verplaatsen. Hiervoor wordt een alternatieve datum gezocht.

We zijn heel erg blij dat we trainingen kunnen blijven aanbieden, zij het in aangepaste vorm. We willen eenieder uitdrukkelijk vragen om zich aan de regels te houden in de hoop dat alles snel weer wordt versoepeld zodat we weer als vanouds kunnen trainen. Alle voorgaande maatregelen m.b.t. RIVM klachten, halen/brengen, aanmelden etc. blijven gewoon van kracht. Blijf allemaal gezond. Hopelijk zien we elkaar snel weer op de training.

Met vriendelijke groeten,
Team Coolen

Rabo Clubsupport
05-10-2020

**Wij doen dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport! **

Met deze actie steunt Rabobank Hart van Brabant, verenigingen en stichtingen in hun werkgebied. Hierdoor zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen, zoals mensen verbinden, talenten benutten, een sociaal netwerk opbouwen, elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen!

Leden van de Rabobank Hart van Brabant kunnen van 5 t/m 25 oktober 2020 stemmen op deelnemende clubs die zij een warm hart toedragen. Onder Rabobank Hart van Brabant vallen de banken in Haaren, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Udenhout en Berkel-Enschot
Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan het lid maximaal twee stemmen op dezelfde club mag uitbrengen. Stemmen kan via www.rabobank.nl/clubsupport. Hoe meer stemmen, hoe meer geld voor de vereniging of stichting.

Beslis mee en stem op Team Coolen Stichting Wedstrijdjudo.

Rabobank ClubSupport 2020.pdf
Aangescherpte maatregelen
29-09-2020

In de bijlage vind je een document met aangescherpte maatregelen n.a.v. de persconferentie van 29 september.
Deze maatregelen gaan per direct in. Alle trainingen gaan gewoon door echter zijn er wel wijzigingen rondom brengen, halen en wachten tijdens de training.

We willen aan iedereen vragen om alle regels te volgen en om aan te melden voor de training zodat we zicht hebben op wie wanneer aanwezig is.

Aangepaste maatregelen 29-9-2020.pdf
Auto Probaat koopt Superlot
27-09-2020

De verkoop voor de Grote Club Actie is in volle gang.
Alle leden die vijftien of meer loten verkopen mogen natuurlijk weer volledig verzorgd mee naar JumpXL. Voor degene met de meest verkochte loten, wacht natuurlijk weer de wisselbeker.

Lotte Krook verkocht vandaag het "Superlot" aan Autobedrijf Probaat in Tilburg Noord. (www.autoprobaat.nl)
Dit lot vertegenwoordigt 50 loten. Goed gedaan Lotte!!!

Wil jij ook aan iemand een "superlot" verkopen, neem dan even contact op met de activiteiten commissie van Stichting Wedstrijdjudo Team Coolen via ac@teamcoolen.nl

Team Coolen wenst alle lotenverkopers veel succes.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien

Problemen e-mailverkeer
27-09-2020

Afgelopen week zijn er problemen met het e-mailverkeer vanuit de website. Zo zijn de verificatiemails wel uitgestuurd maar ergens in het systeem blijven hangen. Mensen hebben hierdoor problemen met inloggen. Heb je problemen met inloggen, vraag dan even een wachtwoord aan wat je zelf kunt wijzigen in je profiel na inloggen.

Via het contactformulier zijn afgelopen week ook verschillende e-mails gemist door de ledenadministratie. Heb jij een e-mail gestuurd via het contactformulier en hierop geen reactie ontvangen, stuur de e-mail dan aub nogmaals omdat deze wellicht niet ontvangen is. Inmiddels werkt het contactformulier weer.

Ninjakamp Team Coolen
06-07-2020

Van vrijdag 3 t/m zondag 5 juli is Team Coolen met een groep jeugdleden in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar op Ninjakamp geweest in Tilburg. Aanvankelijk stond er ook al een Ninjakamp gepland in het weekend van 26 juni echter kon deze niet doorgaan i.v.m. Corona en is verplaatst naar het eerste weekend van september.

De kinderen werden tijdens het kamp verdeeld in teams waarin ze het hele weekend streden om de felbegeerde "Ninjakamp Wisselbokaal” Het was ook deze keer weer een spannende strijd welke uiteindelijk werd gewonnen door Team Geel. Dit team bestond uit; Abe Coolen, Gijs van der Maat, Lisette van Biljouw, Sebas Huisman, Stijn Meijers, Luca Frencken, Gijs Hulsbosch, Effy Stritter, Kim van den Berk, Stijn Spierings, Ralph Stoffels en Sjors van Kesteren. De begeleiders van het gele team waren Rosanne Rijnen en Dennis van Hest.

Ondanks dat het weer niet heel erg goed was, hebben de Ninja’s een fantastisch weekend gehad. In september gaat er weer een groep jeugd van Team Coolen op Ninjakamp.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien