Ninjakamp Team Coolen
06-07-2020

Van vrijdag 3 t/m zondag 5 juli is Team Coolen met een groep jeugdleden in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar op Ninjakamp geweest in Tilburg. Aanvankelijk stond er ook al een Ninjakamp gepland in het weekend van 26 juni echter kon deze niet doorgaan i.v.m. Corona en is verplaatst naar het eerste weekend van september.

De kinderen werden tijdens het kamp verdeeld in teams waarin ze het hele weekend streden om de felbegeerde "Ninjakamp Wisselbokaal” Het was ook deze keer weer een spannende strijd welke uiteindelijk werd gewonnen door Team Geel. Dit team bestond uit; Abe Coolen, Gijs van der Maat, Lisette van Biljouw, Sebas Huisman, Stijn Meijers, Luca Frencken, Gijs Hulsbosch, Effy Stritter, Kim van den Berk, Stijn Spierings, Ralph Stoffels en Sjors van Kesteren. De begeleiders van het gele team waren Rosanne Rijnen en Dennis van Hest.

Ondanks dat het weer niet heel erg goed was, hebben de Ninja’s een fantastisch weekend gehad. In september gaat er weer een groep jeugd van Team Coolen op Ninjakamp.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien