Boks Ohana toernooi 2 mei 2020
28-02-2020

Op 2 mei 2020 staat er weer een Boks Ohana toernooi gepland bij Impact in Breda. Boks Ohana is opgezet om boksers de mogelijkheid te geven een keer een bokswedstrijd te ervaren (met publiek!). Winnen is ondergeschikt aan deelnemen. Het gaat er vooral om (beginnende) boksers een podium te geven, elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.
Boksers van scholen die deelnemen aan de Boks Ohana komen (verplicht) voorafgaand aan de wedstrijddag een aantal keren bij elkaar om met elkaar te trainen. Tijdens deze trainingen wordt gekeken welke boksers van gelijk niveau en gewicht zijn. Deze worden aan elkaar gekoppeld tijdens de wedstrijddag.
Als voorbereiding op dit toernooi zijn een aantal boksers van Team Coolen op zaterdag 22 februari afgereisd naar Breda. Maar liefst acht van onze wedstrijdboksers waren op carnavalsochtend aanwezig. Petje af voor Jorrit Bekkers, Tom Vugs, Gorkem Karakut, Khalid Korch, Marwa Korch (zusje van), Luka van der Beele, Renske Goos en Mats de Voogd.
In Breda aangekomen werd na de warming-up begonnen met wat boks combinaties. Tussen de combinaties in was er wat tijd uitgetrokken om te sparren. Ook het gevoel van het staan in een ring werd door een aantal ervaren.
De resterende maanden zullen de boksers zich verder voorbereiden. Reserveer alvast 2 mei vanaf 12.00 in je agenda en kom onze boksers aanmoedigen. Jullie aanwezigheid wordt zeker gewaardeerd.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien