Deborah Gravestijn Classic 2020
01-02-2020

Op zaterdag 1 februari hebben 32 meiden van Team Coolen deelgenomen aan het Deborah Gravestijn Judotoernooi in Rotterdam. Dit is een toernooi wat volledig is ingericht op Judo voor meisjes. Er waren 750 meiden in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar die afreisden om deel te nemen aan dit speciale toernooi.
Het toernooi wordt georganiseerd door "Rotterdamse Sporticonen" en wordt flink opgetuigd met licht, muziek, balonnen, een opkomst zoals bij de Olympische Spelen en heel veel positiviteit en sportiviteit.
Na de gezamenlijke warming up/training, werden er wedstrijden gehouden waarbij de winnaar in elke gewichtsklasse werd beloond met een roze Judopak van Matsuru. Dit was voor de meiden van Team Coolen natuurlijk een ultieme motivator.
Namens Team Coolen wonnen Suus Veltrop, Puck Coehorst, Kiki van Woensel, Sofie Verbeek en Ida Hollander het roze Judopak. De overige deelnemers ontvingen allemaal bij aankomst een roze Judoband. Na afloop van hun wedstrijden ontvingen ze allemaal een mooie medaille, een oorkonde en een roze suikerspin.

Coaches Luka van der Beele, Sarita Schneider, Danée Bolijn en Kiki Puts waren super trots op de groep meiden die allemaal in actie zijn gekomen. Hopelijk zijn we ook volgend jaar weer met zo'n mooie groep aanwezig.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien