Bukenya Nasser wint vierde profpartij
01-12-2019

Op zaterdag 30 november kwam Bukenya Nasser namens Team Coolen uit op het boksgala in Alphen aan de Rijn. De wedstrijd van Bukenya was één van de drie profpartijen die golden als de hoofdact van de avond. Bukenya heeft in 2018 besloten om zich op zijn profcarrière te richten.
Zaterdagavond kwam hij in zijn vierde profpartij uit tegen Julius Humme. In de eerste paar ronden had Bukenya een licht overwicht. Vanaf de derde ronde was het duidelijk dat Bukenya de partij naar zich toe zou gaan trekken en had hij de wedstrijd duidelijk onder controle. Na zes ronden werd hij dan ook tot winnaar uitgeroepen tot blijdschap van het meegereisde publiek.
Komende zondag (8 december) komen Nederville Pieters, Thomas Visser Tom Vugs, Khalid Korch, en Jef Pattyn in actie op een toernooi in Tilburg. Trainers Dennis Goderie en Bukenya Nasser staan bij de boksers in de hoek voor de begeleiding. De wedstrijden starten om 17.00 uur aan de Dijksterhuisstraat 80a in Tilburg. Hopelijk reist er ook deze keer weer veel publiek mee uit Oisterwijk om hen aan te moedigen.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien