Team Coolen opent het seizoen in Arnhem
15-09-2019

Op zaterdag 14 september stond het eerste Judotoernooi voor de Judoka’s van Team Coolen op de planning. Het toernooi van Bushi in Arnhem is een toernooi waar verschillende Judoka’s van Team Coolen elk jaar meedoen. Het bijzondere aan dit toernooi is dat het een internationaal Judotoernooi is met een zeer sterk deelnemersveld. Er is echter ook ruimte voor “aangepast” Judo. Dit is wedstrijdjudo voor Judoka’s met een functionele en/of verstandelijke beperking. In deze groep had Team Coolen ook vier deelnemers. Voor sommige van hen was dit het eerste “echte” Judotoernooi. De “A” Judoka’s trainen bij Team Coolen in de reguliere groep mee en sommigen zelfs in de wedstrijdselectie.
De Judoka’s van Team Coolen behaalden in Arnhem de volgende resultaten:
Eerste plaats voor Wisse de Rouw en Tim Wannée.
Tweede plaats voor Mick van Woensel, Ties van Woensel, Siebe Faas en Stan van Riel.
Derde plaatsen waren voor Sander van Puijenbroek en Gideon Schaap.

Komend weekend staan bij Team Coolen de eerste twee eigen toernooien op de agenda. Op zaterdagmiddag is Sporthal Stokeind in Moergestel het toneel voor de eerste ronde van de Judo Cup Brabant editie 2019 – 2020. Hieraan doen ongeveer 135 Judoka’s van Team Coolen mee gedurende zes toernooien in het seizoen.
Zondagochtend is Team Coolen Open Judo. Dit is een toernooi voor de leden van Team Coolen en clubs uit de buurt. Judoka’s vanaf drie jaar kunnen aan dit toernooi al deelnemen. In totaal zijn er ongeveer 175 deelnemers.
Publiek is tijdens de toernooien van harte welkom. De toegang tot de zaal is gratis. Voor meer info www.teamcoolen.nl.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien