International London Open Judo

Inschrijving gesloten

Net als andere jaren wil Team Coolen aan een groot internationaal toernooi deelnemen in het buitenland. Dit toernooi moet geschikt zijn voor wedstrijdjudoka’s in alle leeftijdscategorieën en het moet betaalbaar zijn. Dit jaar willen we voor de eerste keer naar het internationale toernooi in Londen gaan. We zijn de laatste jaren altijd naar het toernooi in Kent gegaan maar we hebben nu gekozen voor London omdat dit in het Paasweekend (dus lang weekend) valt.

Doel:
Het doel van het organiseren van deze reis is om met zoveel mogelijk Judoka’s (vanaf geboortejaar 2012 en ouder) en eventueel ouders naar London te gaan. We willen er een leuk weekend van maken waarbij zowel Judoka’s als ouders/begeleiders een onvergetelijke ervaring beleven. Zorg er daarom voor dat je erbij bent met of zonder je ouder(s)!

Kosten:
De kosten voor de deelnemer bedraagt € 100,- Hierbij inbegrepen is het inschrijfgeld (€ 25,-), de bootreis, overnachtingen, drinken en drie maaltijden per dag.
Let op. Voor judoka’s jonger dan 10 jaar dient er altijd een ouder mee te reizen.

De kosten voor een ouder/begeleider met een judoka in groep 1 bedraagt € 115,- voor een ouder met een judoka in groep 2 is dit € 129,- Ook hierbij is inbegrepen de bootreis, overnachtingen, drinken en 3 maaltijden per dag.
Er zijn wat ouders nodig die kunnen rijden en wat kinderen kunnen meenemen. De brandstof is meegenomen in de begroting en wordt dus vergoed.

Wanneer:
Zaterdag 11 april 2020 judoka’s 2012 t/m 2006 (8 t/m 14 jaar).
(Let op. De Judoka moet 8 jaar oud zijn op de dag van het toernooi)

Zondag 12 april 2020 judoka’s 2005 en ouder (15 jaar en ouder).

Aanmelden:
Tevens willen we je vragen om in het opmerkingenveld bij aanmelding aan te geven of je als begeleider mee gaat en of je wilt rijden. Hiervoor kun je het onderstaande voorbeeld gebruiken:
Ik ga mee als begeleider
Ik kan rijden.

Informatie
Voor meer informatie zie bijgevoegde brief als bijlage.

Adres

SportsDock
University Of East London
4-6 University Way
London E16 2RD
Verenigd Koninkrijk